Skip to main content

Go ENG Girl

Saturday October 14, 2017 – 9 a.m. to 2:30 p.m.
University of Ontario Institute of Technology 


Go ENG Girl is an exciting opportunity for Grade 7 - 10 girls to visit the University of Ontario Institute of Technology and learn about the wonderful world of engineering. Meet women currently studying engineering at UOIT, learn about some of the amazing things women engineers are doing, and participate in cool hands-on activities.

  • Schedule

    Time

    Activity 

    Location

    9:00am

    (15 minutes)

    Registration

    Software and Informatics Research Centre (SIRC)

    9:15am

    (30 minutes)

    Welcome and Overview of the Day

    Software and Informatics Research Centre (SIRC)

    9:45am

    (45 minutes)

    Student Activity #1

    Software and Informatics Research Centre (SIRC)

    10:30am

    (15 minutes)

    Snack

    Software and Informatics Research Centre (SIRC)

    10:45am

    (1.5 hours)

    Student Activity #2

    Software and Informatics Research Centre (SIRC)

    12:15

    (1 hour)

    Lunch

    Software and Informatics Research Centre (SIRC)

    1:15

    (1.25 hours)

    Student Activity #3

    Software and Informatics Research Centre (SIRC)

  • Registration

    Registration for Go ENG Girl is now closed! 

    Stay tuned to this page in September 2018 for registration information. 

    For more information about Go ENG Girl, please visit the ONWIE Programs page. 

  • Directions

    The event will be held at the University of Ontario Institute of Technology North Campus 

    2000 Simcoe Street North 
    Oshawa, Ontario 
    L1H 7K4

    For more information, please email engineeringoutreach@uoit.ca 


University of Ontario Institute of Technology logo