Skip to main content
eSSENTIAL ACCESSIBILITY Crisis Centre

Go CODE Girl - Cobourg

Saturday, March 2, 2019  10:00 A.M. - 2:30 P.M.
Cobourg, Ontario 

Go CODE Girl provides an exciting opportunity for girls in Grades 7-11 across Ontario to learn about the exciting world of coding and software development and discover opportunities in computing and engineering fields.

Go CODE Girl will be hosted this year on Saturday, March 2nd, 2019 in Cobourg. 

Registration is now open! See below for registration information. 

  • Register

    Registration for Go CODE Girl 2019 is Live! 

    To register, please proceed to the ONWiE website to submit your registration. Spaces are limited, so register now!

    Remember to bring your completed permission and signed by a parent or legal guardian. This form is required in order for you to participate in Go CODE Girl and will be emailed to you when your registration is confirmed (Blank copies of the permission form will be available at registration.)

  • Schedule

    Time

    Activity

    10:00 am
    (15 minutes)

    Go CODE Girl Registration

    10:15 am
    (15 minutes)

    Welcome and overview of the day

    10:30 am 
    (45 minutes)

    Student Activity #1

    11:15 am 
    (15 minutes)

    Snack

    11:30 am 
    (1 hour)

    Student Activity #2

    12:30 pm 
    (1 hour)

    Lunch

    1:30 pm 
    (1 hour)

    Student Activity #3

    2:30 pm

    Event concludes

  • Location

    Venture13 
    739 D'Arcy St, Cobourg, ON K9A 0H6

  • Contact Information

    For more information on Go ENG Girl or Go CODE Girl at the University of Ontario Institute of Technology, please contact UOIT Engineering Outreach

    engineeringoutreach@uoit.ca

    905.721.8668 ext. 6146


University of Ontario Institute of Technology logo